, ,

EINHELL aku set 1xAku 18V 4,0Ah PLUS 1xpunjač PXC


Jamstvo2+1 godina uz produljenje

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

44,90 

Usporedi
Einhell 4 Ah PLUS PXC starter kit idealna je osnova za pokretanje ili proširenje vašeg Power X-Change asortimana. Starter set s 18 V 4 Ah PLUS Power X-Change baterijom i brzim punjačem od 3 A dio je Einhellove multifunkcionalne i beskonačno kombinirane Power X-Change serije uređaja. Punjači u seriji također se mogu univerzalno koristiti za sve PXC baterije. Prednosti za kupca su očite: s baterijom i punjačem za sve uređaje ne samo da štedite znatne troškove pri kupnji, univerzalna mogućnost primjene štiti okoliš i istovremeno nudi fleksibilnost u domu i vrtu. Također nema nereda i kaosa s različitim baterijama i punjačima za svaki pojedini uređaj. Visokokvalitetna baterija otporna je na efekt memorije i uobičajeno samopražnjenje baterije za stalnu, veliku snagu. 18 V 4 Ah Power X-Change idealna je baterija iz obitelji Power X-Change i također je prikladna za upotrebu s Twin pack uređajima od 36 V. Procesno kontrolirani aktivni sustav upravljanja baterijom ABS stalno nadzire parametre baterije s pomoću korištenog mikroprocesora. To osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse uređaja, maksimalno vrijeme rada i maksimalni vijek trajanja. Trenutačni status napunjenosti može se provjeriti pomoću 3-stupanjskog LED zaslona. Zbog svog dizajna kućište je otporno na prašinu, koroziju i mehaničke utjecaje. S pomoću udubljenog držača baterija se može jednostavno izvaditi iz svih uređaja. Spreman za rad: baterija PLUS od 4,0 Ah spremna je za korištenje nakon samo 75 minuta. Ako baterija dulje stoji u punjaču, lagano će se napuniti do 100%. Brzi punjač se može jednostavno montirati na zid s pomoću integriranih utora za vješanje. Vremena punjenja su kratka zahvaljujući tehnologiji brzog punjenja, a bateriju neprestano nadzire inteligentno upravljanje punjenjem za optimalno punjenje i najvišu razinu sigurnosti. Režim osvježavanja omogućuje ponovno aktiviranje duboko ispražnjenih baterija. Sve trenutne informacije pruža 6-struki statusni LED zaslon punjača.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Napon punjača 200-250 V | 50-60 Hz

Vrijeme punjenja 75 min

Napon baterije 18 V

Kapacitet baterije 4,0 Ah

Maks. snaga 900 W

Broj baterija 1 kom

SADRŽAJ PAKIRANJA

1x akumulator 18V 4,0Ah PXC PLUS

1x punjač PXC



3 godine jamstva!
Produljite jamstvo kupljenog Power X-Change akumulatora za dodatne 2 godine. Einhell nudi besplatno produljenje osnovnog jamstva, registracijom kupljenog akumulatora unutar 30 dana od datuma kupnje. Jamstvo možete produljiti ovdje.
Više o uvjetima jamstva za Einhell alate pogledajte ovdje.

3 godine jamstva!
Produljite jamstvo kupljenog Einhell alata i Power X-Change punjača za dodatnu 1 godinu. Einhell nudi besplatno produljenje osnovnog jamstva, registracijom kupljenog proizvoda unutar 30 dana od datuma kupnje. Jamstvo možete produljiti ovdje.
Više o uvjetima jamstva za Einhell alate pogledajte ovdje.

VAŠA KOŠARICA

close